Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al modelului lui Cătălin Botezatu, la opt luni de când a fost găsit spânzurat. Rudele, plângere penală împotriva procurorului

Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al modelului lui Cătălin Botezatu, la opt luni de când a fost găsit spânzurat. Rudele, plângere penală împotriva procurorului © Arhiva

Apar noi detalii despre Constantin Toma, modelul lui Cătălin Botezatu găsit spânzurat în propria casă, în luna octombrie 2018. 

Este o situație disperată pentru familia lui Constantin Toma, după ce procurorul a clasat cazul, deși familia a reclamat faptul că a fost vorba despre un omor. Rudele au depus plângere penală împotriva procurorului, iar între timp trupul neînsuflețit al fostului manechin al lui Cătălin Botezatu rămâne în continuare la IML. 

Potrivit procurorului, dosarul a fost clasat din cauza lipselor de proble care să indice că a fost vorba despre o crimă. Nici declarațiile martorilor nu coincid, astfel că familia este convinsă că nu a fost vorba despre o sinucidere, anunță România Tv.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro