Momente cumplite pentru mama Antoniei: “Era leşinată, o găseam lângă pat, nu ştiam dacă va trăi până a doua zi!”

+3 click pentru
galerie

Denise Iacobescu, mama Antoniei, a trecut printr-o perioadă teribilă şi cu greu a reuşit să salveze căţeluşa iubită, care a fost la un pas de moarte.

Invitată la “Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Denise Iacobescu îşi aminteşte de una dintre clee mai sinistre perioade din viaţa ei. Are o căţeluşă Yorkshire Terrier, Daisy, primită în dar de la Antonia. Nu este la primul căţel, mai toată viaţa a avut. Până acum a avut 9 câini. Este foarte ataşată de Daisy, o ia cu ea cam peste tot, inclusiv în străinătate. A fost cu ea în Franţa, în Italia. Când era mică, Daisy a trecut printr-un moment delicat, Denise temându-se că aceasta va muri: “Sunt foarte sensibili când se nasc. Au glicemia scăzută şi trebuie să ai grijă de ei. M-am întâlnit cu multe persoane care au zis: Am avut şi eu şi mi-au murit. Pentru că nu au ştiut. Le scade glicemia. A mea era să moară, în două săptămâni am zis că nu mai scapă. Tot timpul pe perfuzii… Dimineaţa era leşinată, o găseam lângă pat, dormeam cu stres, Doamne, dacă mai trăieşte mâine… Luam cu seriga, îi băgam apă cu miere, de mâncat nu prea voia să mănânce şi îi băgam eu mâncare pasată cu degeţelul. O duceam, îi făcea perfuzii şi după două săptămâni nu am mai recunoscut-o, şi-a revenit”.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars!

Denise mărturiseşte că ea crede în energii, în spirite și că unul dintre câinii pe care i-a avut a „mirosit” o fantomă. “Eu aveam baia în camera mea, nu era separată, pe hol şi am lăsat uşa deschisă. În mijlocul nopţii, era beznă, întuneric, eu îmi trag toate draperiile ca să pot dormi mai bine, să nu intre lumina, Şi, la un moment dat, ea dormea la mine în poală, pe picioarele mele, s-a ridicat, a început să mârâie, urmărea efectiv pe cineva în cameră. Nu era la geam, nu era nimic. Şi mârâia şi se uita. După care, s-a dat jos, s-a dus în pragul uşii de la baie şi lătra, dar se dădea în spate, nu intra în baie”, îşi aminteşte Denise Iacobescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro