Momente dramatice pentru un bărbat din Cluj! Și-a găsit tatăl înjunghiat în gât chiar în propria casă

Momente dramatice pentru un bărbat din Cluj! Și-a găsit tatăl înjunghiat în gât chiar în propria casă © arhiva

Au fost clipe terifiante pentru un bărbat din Cluj. După ce tatăl său nu i-a mai răspuns la telefon, acesta a mers în locuința lui și l-a găsit fără suflare, într-o baltă de sânge. 

După ce mai multe zile nu i-a răspuns la telefon, un bărbat din Cluj a decis să meargă spre locuința tatălui său pentru a afla ce se întâmplă. Ajuns acolo, acesta a avut un șoc în momentul în care și-a găsit părintele mort, într-o baltă de sânge, dar și cu un cuțit în mână. 

Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii, deoarece în momentul în care fiul a intrat în casă, toate lucrurile erau la locul lor, dar și ușa închisă, deci este posibil ca bărbatul de 61 ani să-și fi pus capăt zilelor. 

”În jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că într-o locuință situată în cartierul Mănăștur, un bărbat, în varsta de 61 de ani a fost găsit decedat de către fiul său, având o plagă tăiată în zona gâtului. Bărbatul găsit decedat avea un cutit în mână. În  momentul sosirii fiului, ușa locuinței era închisă, asigurată, iar lucrurile din interior nu erau răvășite. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în prezent neexistând suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte cu violență”, precizează Poliția Cluj, potrivit Antena 3.

Trupul bărbatului a fost ridicat de către Medicina Legală și urmeză ca în zilele următoare să fie efectuată necropsia acestuia pentru a se afla cu exactitate modul și data în care ar fi survenit decesul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro