Momente greu de imaginat. Familia Luizei Melencu a sărbătorit-o pe aceasta cu tort și baloane, în lipsa ei

+3 click pentru
galerie

Momente greu de imaginat. Familia Luizei Melencu a sărbătorit-o pe aceasta cu tort și baloane, în lipsa ei

Astăzi a fost o zi grea pentru familia Luizei Melencu. Tânăra trebuia să-și sărbătorească ziua de nume, dar din păcate aceasta nu a mai venit acasă de mai bine de 7 luni. Familia încă speră la o minune și i-a organizat fetei o „petrecere” în lipsa acesteia. 

Clipe grele pentru familia adolescentei Luiza Melencu. Tânăra a dispărut de acasă în urmă cu 7 luni, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Astăzi,în zi de sărbătoare, Luiza trebuia să-și sărbătorească ziua onomastică, dar din nefericire acest lucru nu este posibil. Familia încă speră că fata lor nu este moartă, ci așteaptă în continuare ca tânăra să vină acasă. Aceștia i-au organizat astăzi o mică petrecere, în cinsta ei, chiar dacă această nu a fost prezentă. În fața casei au pus o masă și au așezat pe ea suc, tort, prajituri, flori, dar și imagini cu fata lor. Prin gard au pus baloane și apoi i-au cântat tinerei la mulți ani. Momentul a fost sfâșietor pentru rude și cei prezenți, părinții având în continuare o urmă de speranță. 

Luiza a dispărut de acasă în luna Aprilie, din Caracal. Ultima dată a fost văzută în timp ce se urca într-o mașină la ocazie. După ce o altă adolescentă din zona a fost dată dispărută, Alexandra Măceșanu, cazul Luizei a fost tratat cu seriozitate, iar o anchetă deschisă la condus la vinovat pe Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care făcea taximetrie ilegală. Acesta a mărturisit autorităților că el le-a omorât pe cele două fete, dar cazul este în continuare deschis și se fac cercetări referitoare la dispariția acestora. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro