Momente greu de imaginat. Familia Luizei Melencu a sărbătorit-o pe aceasta cu tort și baloane, în lipsa ei

+3 click pentru
galerie

Momente greu de imaginat. Familia Luizei Melencu a sărbătorit-o pe aceasta cu tort și baloane, în lipsa ei

Astăzi a fost o zi grea pentru familia Luizei Melencu. Tânăra trebuia să-și sărbătorească ziua de nume, dar din păcate aceasta nu a mai venit acasă de mai bine de 7 luni. Familia încă speră la o minune și i-a organizat fetei o „petrecere” în lipsa acesteia. 

Clipe grele pentru familia adolescentei Luiza Melencu. Tânăra a dispărut de acasă în urmă cu 7 luni, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Astăzi,în zi de sărbătoare, Luiza trebuia să-și sărbătorească ziua onomastică, dar din nefericire acest lucru nu este posibil. Familia încă speră că fata lor nu este moartă, ci așteaptă în continuare ca tânăra să vină acasă. Aceștia i-au organizat astăzi o mică petrecere, în cinsta ei, chiar dacă această nu a fost prezentă. În fața casei au pus o masă și au așezat pe ea suc, tort, prajituri, flori, dar și imagini cu fata lor. Prin gard au pus baloane și apoi i-au cântat tinerei la mulți ani. Momentul a fost sfâșietor pentru rude și cei prezenți, părinții având în continuare o urmă de speranță. 

Luiza a dispărut de acasă în luna Aprilie, din Caracal. Ultima dată a fost văzută în timp ce se urca într-o mașină la ocazie. După ce o altă adolescentă din zona a fost dată dispărută, Alexandra Măceșanu, cazul Luizei a fost tratat cu seriozitate, iar o anchetă deschisă la condus la vinovat pe Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care făcea taximetrie ilegală. Acesta a mărturisit autorităților că el le-a omorât pe cele două fete, dar cazul este în continuare deschis și se fac cercetări referitoare la dispariția acestora. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest