Momente terifiante la Cluj! Paznicul unui şantier a fost găsit mort în puţul liftului

Paznicul unui şantier a fost găsit mort în puţul liftului © Pixabay

Un bărbat în vârstă de 75 de ani şi-a găsit sfârşitul în cel mai crunt mod posibil.

Omul era paznic pe un şantier din comuna Baciu, judeţul Cluj, tot acolo şi-a găsit şi sfârşitul. Cel care a găsit trupul neînsufleţit al omului a fost şeful de şantier.

Tragedia a avut loc marţi dimineaţa. Şeful de şantier a ajuns la locul de muncă şi negăsindul pe paznic a pornit în căutarea lui.

Omul a căutat întreaga curte, însă abia când a ajuns în interirorul clădirii, în dreptul lifturilor, şeful de şantier a dat de paznic. Din păcate, acesta a ajuns mult prea târziu, căci bărbatul în vârstă de 75 de ani era deja fără suflare în puţul liftului.

Tot cel care a găsit cadavru susţine că bătrânul avea de păzit un perimetru limitat, el neavând ce căuta în clădiri.

Şeful de şantier a fost şi cel care a dat alarma. Omul a sunat la 112, iar autorităţile au ajuns imediat la faţa locului.

“A fost dislocată o autospecială și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean ca urmare a unui apel de urgență care a anunțat că un bărbat este căzut într-un puț de lift de pe un șantier aflat pe strada Stelelor, Baciu. Forțele de intervenție sunt la locul solicitării în aceste momente”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Astfel, cadavrul bărbatului în vâsrtă de 75 de ani a fost preluat de oamenii legii şi dus la IML, pentru efectuarea necropsiei. În urma efectuării necropsiei, se va stabili cauza morţii paznicului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro