Monica Anghel, decizie neașteptată, la 48 de ani / Obligată să treacă printr-o probă de foc

+3 click pentru
galerie

Celebra cântăreață Monica Anghel a luat o decizie la care nu se mai aștepta nimeni, la vârsta de 48 de ani.

Potrivit unor surse din Poliție, cântăreața s-a prezentat, recent, la sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (DRPCIV). Vedeta și-a depus actele pentru obținerea permisului de conducere BE, care permite posesorului că conducă mașini cu remorcă. Sursele citate, au dezvăluit, pentru spynews.ro, că, după ce au recunoscut-o, polițiștii ar fi întrebat-o de ce are nevoie de un permis pentru așa ceva. Comunicativă din fire, Monica Anghel ar fi răspuns că are nevoie să tragă după ea o rulotă, în condițiile în care este pasionată de echitație și dorește ca, în caz de nevoie, să poată transpota un cal oriunde în țară.

În ziua examenului, oamenii legii au constatat că artista nu are talent doar pe scenă ci, și la volan. Aceasta nu ar fi arătat să aibă emoții și ar fi executat, la perfecție, toate manevrele obligatorii, astfel că, la capătul celor 25 de minute, atât cât durează examenul, a obținut dreptul de a tracta remorca sau semiremorca a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg.   
În ce privește pasiunea pentru călărie, cântăreața a suferit, de curând, un accident serios la nivelul feței, după ce s-a urcat pe spinarea unul cal nărăvaș, deși cunoștea încă de la început faptul că animalul nu se lasă îmblânzit cu niciun chip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro