Monica Melencu, declaraţii sfâşietoare despre osemintele găsite lângă casa lui Dincă: "E părerea mea şi o susţin"

Monica Melencu, declaraţii sfâşietoare despre osemintele găsite lângă casa lui Dincă: "E părerea mea şi o susţin" © arhivă

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a oferit o primă reacţie după descoperirea unor noi oseminte, la 30 de kilometri de Caracal. Femeia îşi susţine părerea pe care o are încă de la izbucnirea scandalului.

În apropierea locuinţei lui Gheorghe Dincă, pe un câmp, au fost găsite noi oseminte. Un tractorist care făcea lucrări agricole este persoana care a alertat autorităţile. În urma primei expertize realizate de către INML în cazul scheletului găsit s-a constatat că oasele au o vechime de peste 50 de ani şi, mai mult, nu prezintă urme de violenţă.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, consideră că acele oseminte nu au legătură cu Gheorghe Dincă. În continuare, femeia a precizat că, în cazul presupusei ucideri a fiicei sale şi a Alexandrei Măceşanu, "el e singurul care zice că le-a ucis".

"Toate declaraţiile sunt contadictorii, nu am văzut să afirme, nu am vazut ceva că fetele sunt ucise, foarte puţin am citit despre Luiza în aceste 7 volume", a declarat Monica Melencu la RTV.

Cui aparţin osemintele găsite pe câmp

Osemintele găsite de localnic pe câmp au fost trimise la analiză macroscopică. Astfel, s-a stabilit faptul că sunt de natură umană şi, după finalizarea expertizei, se va afla vârsta, sexul, data decesului şi profilul ADN.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a mărturisit că osemintele "nu reprezintă importanţă pentru ancheta" în cazul lui Gheorghe Dincă, ţinând cont de faptul că, până în acest moment, nu există o legătură.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro