"Monstrul de la Caracal” îi plătește pe colegii de celulă „în natură”, ca să nu fie linşat / Detalii exclusive

+4 click pentru
galerie

Gheorghe Dincă a găsit o metodă prin care să-i mai îmbuneze pe deținuții din penitenciarul Craiova, care îl țin, permanent, sub teroare.

Încă din prima zi în care a pășit într-un centru de detenție, Gheorghe Dincă a fost amenințat cu moartea și înjurat cu furie de restul prizonierilor. Ca urmare, mostrul de la Caracal a fost mereu păzit cu mare atenție de gardieni, pentru a nu deveni victima pușcăriașilor, cel puțin înainte ca toate aspectele legate de crimele sale să fie lămurite.

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dincă a găsit o variantă prin care să-și asigure o liniște relativă. Închis la Craiova, printre infractori extrem de periculoși, acesta a început să le cumpere țigări și să le trimită de mâncare. Sursele citate susțin că, cel puțin până acum, metoda deținutului Dincă pare să funcționeze, cu toate că mulți dintre pușcăriași încă îl înjură și îl amenință cu violul și moartea.

Dincă a fost trimis în judecată, recent, fiind acuzat că le-a răpit, violat şi ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, apoi le-a incendiat cadavrele, pentru a şterge urmele. "În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul 'Caracal' întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori", a precizat DIICOT, într-un comunicat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro