Moştenirea grea lăsată de Răzvan Ciobanu celor care l-au iubit necondiţionat! Detalii exclusive

+3 click pentru
galerie

Cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a lăsat în urma sa multe enigme, dar şi o moştenire grea, care îi va împovăra şi mai mult pe cei care l-au iubit necondiţionat.

Părinţii lui Răzvan Ciobanu moştenesc, potrivit legii, toate bunurile deţinute de designerul în momentul decesului, însă şi datoriile acestuia. Şi, la acest capitol, Ciobanu a lăsat o „moştenire” care îi va obliga pe părinţii îndureraţi să bage adânc mâna în buzunare. Cu doar câteva luni înainte de accidentul teribil, Ciobanu pierduse un proces în care o bancă ceruse executarea sa silită, după ce creditoarea pierduse alte două dosare, pentru că uitase să achite taxa de timbru. Astfel, după mai multe încercări de a-şi recupera banii de la designer, instituţia bancară a obţinut executarea silită, blocarea tututor conturilor şi scoaterea la licitaţie a bunurilor lui Ciobanu. "Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac", au decis magistraţii, cu doar câteva luni înainte de accidentul mortal.

Datorii pe care, conform legii, acum le vor achita părinţii lui Ciobanu. Potrivit Codului civil, în cazul unor datorii ale defunctului, moştenitorii legali trebuie să le achite, dar numai cu bunurile din patrimonial succesoral, adică din bunurile moştenite de părinţii lui Răzvan Ciobanu de pe urma acestuia.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro