Criminalul din Săpoca a recunoscut. Motivul halucinant pentru care şi-a ucis patru colegi de salon

Criminalul din Săpoca a recunoscut. Motivul halucinant pentru care şi-a ucis patru colegi de salon © Reporter Buzoian

Criminalul din Săpoca a dezvăluit care ar fi fost motivul pentru care a ucis cu sânge rece patru pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Astfel, bărbatul le-a spus oamenilor legii că totul ar fi pornit de la un conflict pe care l-ar fi avut cu un coleg de salon, potrivit News. Se pare că Nicolae Lungu, bărbatul de 38 de ani, s-ar fi întâlnit pe hol cu un alt pacient cu care ar fi avut un schimb de replici deloc prietenoase.

De aici şi până la atac nu a fost decât un pas. Bărbatul a pus mâna pe un stativ de la perfuzii şi a lovit în cap mai mulţi pacienţi. Patru dintre aceştia şi-au pierdut viaţa, iar alţi nouă au ajuns în stare gravă la spital.

Ce spun asistentele de gardă despre Nicolae Lungu

Două asistente care erau la serviciu în noaptea tragediei au povestit că comportamentul atacatorului, înainte de crime, era unul ciudat. Acesta a fost găsit în cameră, în timp ce se spăla pe faţă. Nicolae Lungu a refuzat să le răspundă celor două asistente la întrebări, iar ele au decis că este cazul să cheme medicul. Nu a mai fost timp, însă, pentru că în acel moment Nicolae Lungu a luat stativul de la perfuzii şi şi-a atacat colegii de salon.

Mama atacatorului, şocată de fapta teribilă a fiului ei

„Am aflat prin internet că el ar fi ucis niște bărbați acolo. Ieri a fost băiatul cel mic acolo, băiatul cel mare, a vorbit cu el, au mâncat covrigi cu toții, au râs. Peste noapte, ce s-a întâmplat nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. De acolo venea foarte bine, nu aveam probleme cu el. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe, poliție, reprezentanții comunei”, a spus femeia, conform Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro