Motivul halucinant pentru care o artistă celebră s-a despărţit de iubit! Declaraţii incredibile

+4 click pentru
galerie

O actriţă celebră a dezvăluit că a decis să pun punct unei relaţii dintr-un motiv incredibil, iar bărbaţii care vor să o cucerească trebuie să treacă testul suprem: Igor!

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Ela Voineag vorbeşte despre patrupedul care i-a schimbat viaţa, un Pug pe care îl cheamă Igor. Ela Voineag spune că l-a adoptat de la Aylin Cadîr şi că, de fapt, încă au custodie comună, fiindcă de multe ori, când Ela este plecată, Igor rămâne la Aylin și la copiii ei. Ela îl ştie de mult pe Igor, chiar de la nunta lui Aylin, şi s-a ataşat foarte tare de el, chiar spune că au o chimie minunată şi nu s-ar mai vedea trăi fără el, mai ales că nici nu mai poate să doarmă fără el. Ba chiar a renunţat la un iubit pentru Igor.

“Dormim amândoi în acelaşi pat. Evident, are şi pătuţul lui, dar în patul meu este cel mai bine, pe perna mea este cel mai bine. Dacă se poate să mă trezesc cu fundul lui direct în cap, este perfect. Asta este o rasă care ori îţi place foarte mult, ori te enervează foarte tare. Şi nu îi judec nici pe cei care sunt deranjaţi de pugi. Pentru că, de exemplu, sforăie foarte tare. Dar sforăie exact ca un om. Chestie care, dacă stau singură, pe mine mă linişteşte. Deja eu am ajuns să îmi fie foarte greu să adorm fără el. Şi mai are o chestie foarte simpatică: cum eu dorm pe o parte, se întoarce şi el cu spatele şi îşi mulează coloana direct pe coloana mea, se lipeşte. Şi, îţi dai seama, eu aşa m-am obişnuit şi îmi place foarte mult. Dar s-a întâmplat să mai doarmă o prietenă la mine şi să o calce pe nervi. Să zică că nu suportă că se lipeşte de ea, îi miroase gura, sforăie… asta e”, declară Ela Voineag.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

“Avem nevoie de un animal de companie cu care să fim compatibili. Avem nevoie şi de bărbaţi, dar să fie buni şi să le placă animalele. Eu am renunţat la un tip care chiar îmi plăcea foarte mult, pentru că am încercat… şi el a încercat. Dar dacă el nu era cu câinii? L-a plimbat, şi-a dat silinţa. Dar, la un moment dat, dacă nu suporţi câinii, când te pui în pat şi vine câinele şi se aşează cu fundul pe tine, înţeleg şi că nu îţi convine chestia asta. Dar eu am poze cu Igor peste tot pe social media. Aşa că, cui nu îi convine, să ştie din start în ce se bagă”, adaugă actriţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro