Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu nu s-a mutat din România. “Sunt fascinat de tot ce înseamnă...”
Publicat pe 13.09.2021 la 16:26 Actualizat pe 13.09.2021 la 16:42
Chef Cătălin Scărlătescu a ales să locuiască în România în tot acest timp, chiar dacă a lucrat în mai multe restaurante și a vizitat peste 50 de țări. Iată motivul pentru care juratul de la Chefi la cuțite nu s-a mutat!
- Chef Cătălin Scărlătescu a vizitat peste 50 de țări
- Iată motivul pentru care nu s-a mutat din România
Unul dintre cei mai iubiți jurați de la Chefi la cuțite a declarat motivul pentru care nu a părăsit România, chiar dacă acesta a lucrat în mai multe restaurante și a vizitat peste 50 de țări
Unde s-a simțit cel mai bine primit juratul de la Chefi la cuțite
Chef Cătălin Scărlătescu a menționat că îi place să descopere cultura țărilor în care a călătorit și să-i cunoască pe bucătarii din restaurantele pe care le vizitează, dar mai ales că nu se poate abține atunci când preparatele sunt făcute ca la carte.
''Îmi place să descopăr cultura țărilor în care călătoresc și chiar să îi cunosc pe bucătarii din restaurantele unde mănânc. De exemplu, la un moment dat am fost în Thailanda, în Koh Samui, și m-a dat pe spate un preparat fabulos, cu vită Wagyu, de origine japoneză, și un sos senzațional de curry. Nu m-am putut abține și am intrat în bucătăria restaurantului cu pricina, unde l-am cunoscut pe cheful respectiv. De la el am învățat chiar atunci să prepar sosul de curry. A fost foarte prietenos și bucuros să îmi arate cum îl face, apoi am stat de vorbă și am făcut schimb de povești culinare, ca între bucătari. Sunt fericit ori de câte ori pot să-mi îmbogățesc cunoștințele'', a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit viva.ro.
Care este motivul pentru care nu a părăsit România
Juratul a declarat că singura țară care îl inspiră zilnic este România și că mâncărurile tradiționale nu se găsesc în restaurantele din afara țării. Acesta este fascinat de tot ceea ce înseamnă mâncăruri românești și consideră că țara noastră are cele mai bune mâncăruri.
Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu vor fi protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.