Motivul pentru care Gheorghe Dincă cere anularea probelor din dosar. Acuzații grave la adresa anchetatorilor!

Motivul pentru care Gheorghe Dincă cere anularea probelor din dosar. Acuzații grave la adresa anchetatorilor! © arhivă

Apra noi detalii în cazul Caracal. Gheorghe Dincă contestă toate probele din rechizitoriul instrumentat de procurori. „Monstrul din Caracal” susține că a fost forțat să declare că este autorul celor două crime. 

Trimis în judecată pentru uciderea Luizei și a Alexandrei, Gheorghe Dincă cere anularea probelor din dosarul Caracal. „Monstrul din Caracal” spune că a fost forțat să declare că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, cele două fete pe care le-a răpit după ce le-a luat la ocazie, cu autoturismul său. 

Motivul pentru care Dincă cere retrimiterea dosarului la Parchet este nu ar fi avut o apărare legală. Această „tactică” a „monstrului din Caracal a fost preconizată de avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. 

„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate.  El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor”, a declarat recent avocatul Tonel Pop la România TV.

Tonel Pop a mai precizat că este posibil ca Gheorghe Dincă să invoce vicii de procedură, precum plecări ale apărătorului său legal, lipsa avocatului. 

„Acele plecări ale avocatului, lipsa avocatului, le va invoca Dincă acum cu subiect şi predicat şi va reuşi să scape de acuzaţii”, a mai spus Tonel Pop.

Urmările penale din dosarul Caracal sunt „lovite de nulitate absolută”, acuză Tonel Pop. Avocatul a mai adăugat că Gheorghe Dincă va afirma că ancheta în dosarul crimelor este „o cacealma orchestrată de anumite organe ale statului”.

Atât Gheorghe Dincă cât şi complicele său, Ştefan Risipiţeanu, rămân în arest preventiv. La finele lunii martie, magistraţii de la Tribunalul Olt au constatat legalitatea măsurii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro