Motivul şocant pentru care Florin a fost ucis în bătaie într-o staţie de metrou din Londra! Agresorii nu îl cunoşteau

Motivul şocant pentru care Florin a fost ucis în bătaie într-o staţie de metrou din Londra! Agresorii nu îl cunoşteau © Facebook

A fost descoperit motiul pentru care Florin Pitic a fost ucis într-o staţie de metrou din Londra de doi români. Cei doi criminali nici măcar nu îl cunoşteau pe tânărul de 20 de ani din Vicovu de Sus.

Florin Pitic se întorcea dintr-un club românesc alături de un prieten. Mergeau pe stradă şi vorbeau, moment în care alţi doi tineri români s-au apropiat şi i-au întrebat de unde sunt. Ciprian Victor Mandachi şi Alin Ramon Mihai, în vârstă de 23 de ani, au aflat că aceştia sunt din Vocivu de Sus şi i-au atacat. Amicul lui Florin a reuşit să fugă şi să alerteze poliţia, informează vremeanoua.ro. 

Între timp, cei doi criminali l-au bătut pe Florin Pitic până l-au omorât. Se pare că motivul pentru care au făcut asta a fost faptul că cei doi au mai avut un conflict cu cineva din Vicovu de Sus şi au decis să îl atace pe Florin, auzind că e din aceeaşi localitate, deşi nu aveau nicio legătură. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro