Motivul uluitor pentru care îşi înşală partenerii! Declaraţii incredibile

+3 click pentru
galerie

Trădarea este una dintre cele mai dureroase experienţe, iar speciaiştii au descoperit de ce îşi înşală partenerii anumite persoane, dar şi cum putem vindeca rănile lăsate de acestea.

Astăzi, la “Lumea nevăzută”, emisiune difuzată începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Ana Maria Ducuţă - doctor în istorie - şi Monica Dascălu - specialist aromoterapie şi trainer – vorbesc despre cum ne revenim după ce am fost trădaţi şi abandonaţi şi despre cum identificăm blocajele emoţionale cu ajutorul uleiurilor esenţiale. “Trădarea este una dintre cele mai dureroase experienţe pe care le putem trăi pentru că ea vine întotdeauna din partea oamenilor pe care îi iubim cel mai mult şi, de altfel, nici nu ne-ar răni atât de tare dacă nu ar fi vorba despre cineva la care ţinem cu adevărat. Oamenii trădează, în primul rând, pentru că nu se cunosc suficient şi, în al doilea rând, pentru că manifestă de-a lungul vieţii lor anumite răni legate de propriul lor suflet pe care, dacă nu ajung să le vindece la timp, le perpetuează în comportamentele lor faţă de ceilalţi şi ajung cumva să scoată la suprafaţă aceste răni din cauza faptului că nu mai pot trăi chiar ei sub povara acestor răni şi ajung să le scoată la suprafaţă rănindu-i pe ceilalţi. Trădarea este, în primul rând, despre cel care trădează şi nu despre cel care este trădat. Nimeni nu poate să trădeze pe altcineva atâta timp cât el este fidel tuturor lucrurilor pe care le simte şi unor convingeri”, explică Ana Maria Ducuţă.

“O persoană care trădează consideră că merită să obţină tot timpul atenţie din partea celorlalţi. De foarte multe ori avem parte de o tipologie de tip narcisist în care persoana respectivă consideră că merită atenţia şi iubirea celorlalţi fără să ofere nimic în schimb. Şi, cel mai important, ceilalţi îi sunt datori să îi îndeplinească toate dorinţele şi toate aşteptările pentru simplul fapt că el vrea ceva. (...) Atunci când trădează, persoana respectivă nu se gândeşte la nimic, nu se gândeşte la tine. Se gândeşte la necesităţile pe care le are în acel moment. Ei se pun mereu în poziţia de victimă. Ei au o problemă întotdeauna, se aşteaptă ca ceilalţi să le rezolve problema şi, de multe ori, când trădează, aceste persoane pot să spună “tu m-ai adus în punctul ăsta, tu m-ai făcut să te trădez, eu nu am primit atenţia ta, iubirea ta”, adaugă Ana Maria Ducuţă.

În cadru aceleiaşi emisiuni, Monica Dascălu spune cum putem identifica blocajele emoţionale cu ajutorul aromoterapiei şi ce uleiuri putem folosi când suntem într-o stare de anxietate, de depresie. “Persoanelor care sunt anxioase le va plăcea foarte mult ylang-ylang-ul. Este un ulei afrodisiac. Ne face să ne relaxăm, ne ajută să ieşim din starea de anxietate, de depresie chiar, creându-ne iubirea faţă de noi. La nivel energetic, ne dă o stare de bine, de bucurie. Când foloseşti aceste uleiuri, ţi se schimbă starea, uneori chiar instantaneu. Nu folosiţi ylang atunci când aveţi nevoie ca oamenii să asculte şi să înţeleagă ceea ce spuneţi pentru că ei vor fi într-o stare de euforie. Metoda cea mai simplă de a le folosi este să le punem într-o lampă de aromaterapie”, explică Monica Dascălu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro