Noi informații despre muncitorul de la firma de gaz, care a intrat în comă cu arsuri de gradul 3. Ce se întâmplă acum cu bărbatul

Noi informații despre muncitorul de la firma de gaz, care a intrat în comă cu arsuri de gradul 3. Ce se întâmplă acum cu bărbatul © captură video

O tragedie de proporții a avut loc ieri, în Capitală! Un muncitor de la o firmă de gaz a ajuns în stare gravă la spital, după ce a tăiat cu flexul o țeavă de gaz și a provocat un incendiu grav. 

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital și a stat în comă foarte multe ore, cu arsuri de gradul 3, după ce a tăiat cu flexul, din greșeală o țeavă de gaze și a provocat un incendiu de proporții. Astăzi, www.spynews.ro a obținut informații exclusive despre starea de sănătate a bărbatului căruia medicii nu îi dădeau nicio șansă. 

După ce a stat în comă, bărbatul se pare că și-a revenit și chiar vorbește. Primele lucruri pe care le-a spus, potrivit surselor noastre au fost: „Dumnezeu m-a salvat” și „Au fugit ca potârnichiile”, căci în momentul tragediei, muncitorul mai era alături de un alt coleg, care s-a speriat și a fugit de la fața locului. 

Din fericire, acum se află în afara oricărui pericol și medicii îi acordă îngrijirile necesare. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro