Muzica românească, în doliu. O cântăreață a fost ucisă de coronavirus: „A plecat să cânte în corul din Cer”

Muzica românească, în doliu. O cântăreață a fost ucisă de coronavirus © Hepta

Pandemia de COVID-19 face victime și în rândul lumii muzicale. O cântăreață din România a fost răpusă de coronavirus, anunță un comunicat care confirmă decesul artistei. 

Ileana din Vâlcele a murit la vârst ade 76 de ani, din cauza infecției cu coronavirus, au anunțat autoritățile, veste ulterior confirmată de familia artistei. Moartea cântăreței a fost anunțată joi, de Grupul de Comunicare Strategică, care făcea public decesul unei paciente internate la Cluj.

Ileana din Vâlcele, răpusă de coronavirus

Caleb Nechifor, prezbiter în Biserica Penticostală „Betania” Cluj-Napoca”, a transmis un comunicat în care anunță moartea Ilenei din Vâlcele, o îndrăgită cântăreață de muzică bisericească, din comunitatea locală.

„Anunțăm cu regret că sora Ileana din Vâlcele, după o intensă suferință, ultimele zile fiind la terapie intensivă, a plecat, joi, la Domnul pe care L-a slujit o viață întreagă”, se arată în comunicatul emis de biserică, potrivit RomâniaTV.

Pastorul a mai lăudat „pasiunea ei pentru minune”, care va rămâne un reper pentru toată lumea.

„A plecat să cânte în corul din Cer! Ne-am dat întâlnire pe marea de sticlă unde vom cânta împreună în Corul Ceresc. Decesul e confirmat atât de pastorul sorei noastre, cât și de familie”, s-a mai scris în comunicat.

Decesul Ilenei a fost anunțat joi de Grupul de Comunicare Strategică, cântăreața fiind a 18-a victimă răpusă de coronavirus. A fost transferată în secția ATI a Spitalului Boli Infecțioase Cluj și suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro