Nadia, medicul acuzat că și-a ucis bebelușul, s-a întors la muncă, după concendiu. Femeia poate profesa în continuare

Nadia, medicul acuzat că și-a ucis bebelușul, s-a întors la muncă, după concendiu. Femeia poate profesa în continuare © ebihoreanul

Nadia Filip, medicul rezident de la Spitalul Județean din Oradea, acuzat că și-a ucis propriul copil, în vârstă de o lună, apoi i-a ascuns cadavrul în curtea casei părinților.

Femeia s-a întors bine-mersi la muncă, după ce a avut concediu, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Și asta în timp ce este acuzată de crimă, însă procurorii nu au emis nici o interdicție prin care Nadia Filip nu mai poate profesa, în cadrul Secției de Chirurgie I de la Spitalul Județean din Oradea. 

Și-a îngropat copilul în curtea părinților

Povestea este desprinsă parcă din filmele de groază. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, le-a ascuns rudelor că a fost însărcinată, aceasta născând pe ascuns la maternitate, în noiembrie 2016. Și-a luat fetița de acolo, fiindu-i eliberat certificatul de naștere.

Ulterior, la o lună de când a născut, aceasta ar fi ucis-o pe copilă și i-ar fi ascuns trupul neînsuflețit în gradina unei case părăsite, ce aparține părinților săi, potrivit ebihoreanul.ro.

Cazul halucinant a ieșit la iveală atunci când femeia a avut nevoie de mai multe acte, înainte de căsătoria civilă. Practic, s-a dat singură de gol în privința crimei pentru că atunci când a fost întrebată de unul dintre angajații de la Evidența Populației dacă a născut, văzând certificatul de naștere al fetiței, aceasta a negat. Acest amănunt i s-a părut suspect, astfel că a alertat autoritățile. Nadia Filip a recunoscut că și-a îngropat bebelușul, însă nu că l-ar fi și ucis. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro