Scenariul șocant al morții Anamariei, tânăra găsită în pădure. Verdictul medicilor legişti

Scenariul șocant al morții Anamariei, tânăra găsită în pădure. Verdictul medicilor legişti © Facebook

Anamaria Suru locuia în Italia şi venise în România pentru a sărbători Paştele alături de familia ei. Însă, tânăra a fost găsită fără suflare lângă pădurea de la marginea localităţii Secu, Caraş-Severin. Deşi iniţial fratele fetei a spus că ar fi plecat cu intenţia de a se sinucide, acum anchetatorii au făcut descoperiri care demontează această ipoteză.

Surse din anchetă spun că, deşi pe trupul tinerei de 29 de ani au fost descoperite urme de tăieturi şi o lovitură în zona capului, aceste leziuni nu ar fi fost cauzatoare de moarte. Scenariul ar fi fost altul! Anamaria Suru ar fi fost bătută crunt, iar organele ei interne ar fi fost afectate puternic din cauza loviturilor, ducând la deces, potrivit expressdebanat.ro.

Potrivit anchetatorilor, Anamaria Suru a fost ucisă şi abandonată. Acum, autorităţile îl caută pe cel responsabil de moartea tinerei. 

"Din datele şi probele existente la acest moment, rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa  şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro