Nelu Tătaru, în vizită la spitalul din Piatra-Neamț, după ce l-a demis pe managerul unității

Nelu Tătaru, în vizită la spitalul din Piatra-Neamț, după ce l-a demis pe managerul unității © Hepta

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, l-a demis din funcție pe managerul interimar al Spitalului Județean din Piatra Neamț. Grupul de Comunicare Strategică anunță vizita ministrului la unitatea spitalicească, în cursul zilei de vineri, 10 aprilie. 

Managerul interimar al Spitalului Județean din Piatra Neamț, Florin Apostoae, a fost demis de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Ministrul merge vineri, 10 aprilie, în control în județul Neamț, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Demiterea lui Florin Apostoae reprezintă a doua schimbare de management a unității spitalicești, în ultimele 3 saptămâni.

Potrivit Mediafax, în locul lui Florin Apostoae a fost numită Daniela Marcoci de la DSP Neamț.

Nelu Tătaru, în control la spitalul din Neamț

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla astăzi, 10 aprilie în județul Neamț, acolo unde va verifica situația din Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț.

Oficialul va discuta cu autoritățile administrative și medicale locale, dar și cu personalul medical din unitatea sanitară și va fi însoțit de  coordonatorul regional desemnat pentru gestionarea crizei de COVID 19 în Regiunea NE, Lucian Indrei, precizează GCS. 

Neamț, al treilea județ din țară în funcție de numărul cazurilor de infectare

Ultimul bilanț raportat de autorități arată că, în județul Neamț, au fost înregistrate 202 cazuri de COVID-19.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro