Nevasta înșelată, la un pas de sinucidere! "I-am prins în fapt"

Nevasta înșelată, la un pas de sinucidere! "I-am prins în fapt" © captura video

Înşelată şi ameninţată de fostul soţ şi amanta! Este acuzaţia unei femei care a fost căsătorită timp de 16 ani, până când soţul ar fi decis să o înşele. Cu o minoră, de 16 ani, acuză femeia. Cum a aflat aceasta de amantlâcul celor doi, dar şi ce s-a întâmplat după ce i-a confuntat, a povestit chiar femeia înşelată.

"I-am prins în fapt, dupa ce îşi consumaseră actul sexual, fiind dezbrăcaţi amândoi. A ales să părăsească domiciliul găsindu-şi o minoră în vârstă de 16 ani.", a povestit femeia, la Acces Direct.

Larisa şi-a văzut cel mai negru coşmar în faţa ochilor! "Am trecut prin multe, ne-am cunoscut acum 19 ani, la o discotecă. Avem împreună doi copii, ne-am luat din dragoste. Nu am vrut eu să mă căsătoresc, s-a rugat de bunica mea să ne luăm. Bunica ne-a făcut o cameră și o bucătărie. Am avut viață bună cu el, lucra și el și eu. Începuse să vorbească lumea, am auzit despre relația cu amanta. Lumea mă acuza pe mine. Aflasem că joacă la jocuri de noroc, l-am prins. Un prieten mi-a zis că se iubește cu această Raluca, în vârstă de 16 ani. I-am prins la ei la seriviciu, în incinta unde lucra el. Am fost sunată să mă duc. Am sărit un gard când m-a sunat cineva să îmi zică despre ei. Domnișoara era dezbrăcată complet și atunci am vrut să îi dau o palmă, ea a luat mătura și a început să mă înjure.", a mai spus femeia.

"În primul rând nu știți cum am putut eu să trăiesc cu soția. Copiii mă sună mereu, trimit bani mereu să își ia tot ce au nevoie. M-am însurat cu ea din dragoste, dar între timp am aflat că le dă mesaje la bărbați.", a spus și soțul. 

Pe de altă parte, amanta soțului, devenită acum iubita oficială și mama unuia dintre copiii săi, susține că femeia minte. 

"De câte ori îl suna pe el mă înjura. A spus numai minciuni. Nu am vorbit niciodată cu ea. Nu este nimic adevărat. Copiii lui de câte ori au venit aici eu am făcut mâncare și le-am spălat hainele. Eu nu am fost deranjată că copiii lui au venit aici. Mă deranjează faptul că a venit să spună numai minciuni.", a povestit iubita bărbatului. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro