Fostul șef al IPJ Olt, Nicolae Alexe, audiat la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție

Fostul șef din IPJ Olt, Nicolae Alexe, audiat la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție © spynews.ro

Nicolae Alexe, fostul şef al IPJ Olt, este audiat astăzi la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. El a fost cel care se afla la comanda instituţiei în momentul în care Alexandra Măceşanu a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Nicolae Alexe a apelat atunci la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, deşi nu avea voie să ofere informaţii din anchetă. Acesta a declarat ulterior că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a cere sprijin. "Dacă nu făceam ceea ce am facut mi se imputa că nu am făcut, dacă am făcut, mi se impune că am făcut. Am apelat la toate mijloacele. Acele informații de care vorbiți dumneavoastră deja erau pe o pagină de Facebook cu numerele de telefon, nu știu, cred că cineva de pe la Primărie a luat numerele de telefon și le-a pus să le găsească. S-au pus numerele de telefon pe o pagină de Facebook, deci deja erau făcute publice", a spus Nicolae Alexe pentru b1.ro, atunci. 

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, pentru abuzul în serviciu în cazul Caracal, privind modul în care a fost instrumentat dosarul de către oamenii legii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro