Nicole Cherry şi-a salvat de la moarte cel mai bun prieten! Era convinsă că îi va muri în braţe

+2 click pentru
galerie

Nicole Cherry

Nicole Cherry a trecut prin momente cumplite, după ce prietenul ei necuvântător a ajuns în stare gravă, pe mâna medicilor, fiind nevoie de două operaţii pentru a-i salva viaţa.

Invitată la "Stăpânii vedetelor", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.30, la Antena Stars, Nicole Cherry a mărturisit că prietenul şi căţelul ei, King, a trecut printr-o experienţă cumplită: "A fost foarte bolnav... La un moment dat, a mâncat ceva şi a trecut printr-o operaţie, sărăcuţul de el. Foarte costisitoare operaţia. De fapt, de două ori a fost operat. A mâncat ceva de pe afară... Am observat o schimbare majoră în comportamentul lui. A fost la un pas de moarte. A fost o perioadă destul de dificilă. Nu mai mânca, nu mai avea energie, era foarte trist, vărsa... A fost nevoie de multă răbdare şi de toată dragostea noastră. Eu eram foarte tristă, mai ales că s-a întâmplat după jumătate de an, aproape un an, deci era mititel..."

Mai multe despre cățelușul King și cum îl îngrijește Nicole pe micuțul ei prieten, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 13.30, în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor” de la Antena Stars!

Îndrăgita cântăreaţă îi va povesti Andrei Trandaş despre momentul emoţionant în care a primit cadoul pe care şi-l dorea cel mai mult, dar pe care nu spera că îl va primi prea uşor: „Pe King l-am primit de la Antonia, de Mărțișor, acum 2 ani. A vorbit cu ai mei înainte. Eu îi tot ziceam că vreau un câine, că ai mei nu îmi cumpără, pentru că nu o să am grijă de el. Și s-a gândit ea într-o zi: <<Hai că îți cumpăr eu!>>. Aşa că, după o vacanţă în Grecia, m-a sunat și mi-a zis că vine să îmi aducă o geantă, pe care mi-o cumpărase. Mi-a dat o geantă de câine. Mă uitam la ea și mă gândeam ce fac eu cu o geantă de câine. Când văd că iese un ghemotoc de acolo!”

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro