Drama fiicei lui Nicolae Guță! Nicoleta, ruptă cu bătaia de tatăl ei și terorizată de fostul soț

Drama fiicei lui Nicolae Guță! Nicoleta, ruptă cu bătaia de tatăl ei și terorizată de fostul soț © Arhiva

Ani de zile sămânța de ceartă a ars ca un foc mocnit în relația dintre Nicolae Guță și fiica lui, Nicoleta. Cei doi nu s-au înțeles bine mult timp, iar manelista a povestit de mai multe ori chinurile prin care a trecut.

Chiar dacă asta însemna să îi denigreze complet imaginea tatălui său, Nicoleta Guță și-a luat de mai multe ori inima în dinți și a spus prin ce calvar a trecut. Nicolae Guță obișnuia să își supună fiica unor agresiuni verbale, dar și fizice. Cu toate că a povestit public tot ce i-a făcut tatăl său și cât de mult a suferit, manelista nu a vrut ca acest lucru să îi păteze imaginea lui Nicolae Guță, pentru că își iubește părintele. "Indiferent de ce altercații au existat între noi, el rămâne la fel, tatăl meu", a declarat Nicoleta Guță despre manelist, în urmă cu ceva timp.

Bătută de manelist și terorizată de fostul soț

Nicolae și Nicoleta Guță au început să se certe atunci când manelista a decis să divorțeze de soțul ei. Acest gest este interzis în etnia rromă, iar faptul că manelista a vrut să pună capăt abuzurilor și să își părăsească soțul l-a enervat teribil pe Nicolae Guță. Bătaile încasate de la tatăl ei nu au fost singurele lucruri negative din viața Nicoletei Guță. Manelista a fost terorizată și de soțul ei, Andrei Căldărar, iar principalul motiv a fost chiar plecarea Nicoletei de acasă. Acesta o bătea mereu, ea a vrut să plece, însă fostul soț al Nicoletei Guță era convins că aceasta a plecat să își refacă viața, alături de alt bărbat. 

"Nu mă lăsa, pentru că era foarte gelos. Am fost împreună 18 ani, iar noi am avut o prietenie inițial și nu ne-au obligat părinții. Eu nu mi-am părăsit niciodată copiii, el nu mă mai lasă să îi văd. Într-adevăr în ultima vreme Andrei nu m-a mai agresat fizic, în schimb mă sună mereu şi mă înjură şi îmi trimite mesaje jignitoare", declara Nicoleta Guță, în urmă cu șase ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro