Noi detalii în cazul Caracal! Ce a spus Gheorghe Dincă la vorbitor

Noi detalii în cazul Caracal! Ce a spus Gheorghe Dincă la vorbitor © arhivă

Ies la iveală noi detalii în cazul Caracal! Avocatul Tonel Pop a făcut dezvăluiri neaşteptate despre un anunţ al lui Gheorghe Dincă, la vorbitor, atunci când credea că nu este interceptat de autorităţi.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit că Gheorghe Dincă a spus la vorbitor că a luat crimele asupra sa. Totodată, prin acest anunţ, "monstrul din Caracal" şi-a propus să-şi anunţe familia lui "să stea liniştită". În acele momente, Gheorghe Dincă nu ştia că este interceptat de autorităţi.

De asemenea, Tonel Pop a venit cu o serie de detalii privind ipoteza că Gheorghe Dincă ar fi rupt pactul încheiat cu mai mulţi procurori. Aceştia din urmă ar fi vrut să-l ajute, susţine avocatul. 

„Dincă nu mai negociază familia şi negociază să nu îi mai dea în primire pe procurori. Dincă lejer poate să-și negocieze libertatea, familia nu prin a-și asuma crimele ci venind cu dovezi elocvente că procurorii respectivi au avut un acord cu el. Și sunt și probe la dosar. Nu știu ce se mai poate face cu fetițele astea unde sunt. Cred că tot Dincă va putea să ne pună pe făgașul cel bun, să vedem unde sunt fetele. El va putea negocia cârdășia cu autoritățile, nu crimele”, a declarat Tonel Pop la RTV. 

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu rămân în arest preventiv în perioada următoare. La termenul de pe 28 februarie, magistraţii de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei măsuri, după ce Ştefan Risipiceanu a cerut înlocuirea arestării preventive cu controlul judiciar. 

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gabriel Arabelea, a spus că solicitarea lui Risipiceanu a fost respinsă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro