Noi imagini cu Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal! A fost reţinut pentru 24 de ore

+2 click pentru
galerie

Noi imagini cu Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal! A fost reţinut pentru 24 de ore © Captură video

Au apărut noi imagini cu Gheorghe Dincă, scos din sediul DIICOT, după ce a fost audiat toată noaptea. Procurorii DIICOT au decis ca acesta să fie reţinut pentru 24 de ore.

Momentul în care este scos de la DIICOT a fost surprins, iar în imagini se vede că Gheorghe Dincă se deplasează greu, fiind ajutat de ofiţeri să intre într-un autoturism, potrivit observator.tv.

"Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Craiova a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt declinarea competenței de soluționare a cauzei penale înregistrată la această unitate de parchet în vederea reunirii la cauza penală ce are ca obiect infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p. La data de 27.07.2019, ora 01.00 AM, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus declinarea competenței materiale și teritoriale de efectuare a urmăririi penale privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, prev. de art. 210 C.p. alin.1 lit. a C.p.,în favoarea DIICOT- S.T.Craiova, cauza fiind reunită la dosarul înregistrat anterior. Prin ordonanța din data de 27.07.2019 a DIICOT- S.T. Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârșirii în concurs, a  infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoana vătămată M.A.M.)", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Gheorghe Dincă nu şi-a recunoscut faptele, deşi în curtea casei sale a fost găsit un butoi cu resturi umane. De asemenea, au fost găsite şi bijuterii ale Alexandrei, fata de 15 ani care a dispărut miercuri şi care joi a reuşit să sune la 112, de trei ori. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro