Noi imagini cu una dintre victimele coronavirusului. O persoană din Otopeni, transportată cu izoleta la spital / VIDEO

O persoană din Otopeni, transportată cu izoleta la spital © Captura video

Bilanţul cazurilor de coronavirus a ajuns marţi la 25 de victime. În Capitală, doar marţi s-au descoperit alte opt persoane infectate cu virusul ucigaş din China.

Acum noi imagini au apărut în spaţiul public. În urmă cu o săptămână, o persoană din nordul Bucureştiului, mai exact din Otopeni, a fost transportată cu izoleta la spital. Cadrele medicale au fost solicitate pentru transportarea unei victime ale virusului, după ce aceasta a stat iniţial izolată la domiciliu.

În imaginile surprinse se vede cum medicii, echipaţi corespunzător pentru a nu contacta coronavirusul, transporta una dintre victimele virusului cu izoleta la spital. Trei cadrel medicale au intervenit în otopeni pentru a transporta persoana infectată la spital.

Opt cazuri noi de coronavirus în Capitală

3 dintre noile persoane confirmate de COVID-19 au legătură cu cazul Gerota ( pacientul cu numărul 17) , unul este contact al primului caz din București, iar patru dintre cetățenii infectați au călătorit în Israel, Germania și Marea Britanie în ultimele zile. Printre victime se numără o femeie însărcinată, dar și un copil de 3 ani. 

"La Primăria Capitalei avem o colegă care este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie ca fiind un pacient COVID-19. În acest moment, este internată împreună cu soţul şi fiul său la Spitalul 'Victor Babeş'. S-au realizat toate analizele, toate testele şi aşteptăm în acest moment rezultatele. Am luat toate măsurile care se impun. Toţi colegii săi au intrat de astăzi în izolare la domiciliu, practic nu au mai venit la serviciu, fac parte, de asemenea, din această anchetă epidemiologică şi vor răspunde tuturor întrebărilor adresate de către reprezentanţii DSP. În ceea ce priveşte zona unde se află respectiva direcţie, unde lucrează doamna în cauză, (...) s-a realizat dezinfecţie cu un aparat cu nebulizare, cu un dezinfectant de nivel foarte înalt. În funcţie de rezultatul testelor, vom lua măsuri şi mai serioase", a explicat GabrielaFirea, într-o postare video pe Facebook.

După ce marţi au fost confirmate opt cazuri de coronavirus în Capitală, acum numărul total al victimelor din Bucureşti a ajuns la 11.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro