Noi informaţii în cazul crimei din Bacău. Ce spune fratele Adrianei Andone

Noi informaţii în cazul crimei din Bacău. Ce spune fratele Adrianei Andone

Crima din Bacău a şocat pe toată lumea, mai ales că cel care i-a luat viaţa Adrianei este de negăsit de mai bine de 50 de ore. 

De mai bine de două zile principalul suspect, Cătălin Dobre, este căutat atât pe uscat, cât şi în adâncuri de anchetatori.

Scafandrii îl caută pe cel care şi-a ucis şi abandonat soţia în canalul în care a ameninţat, atunci când a sunat la 112 pentru a-şi mărturisi fapta, că se aruncă.

Însă, până în acest moment, Cătălin nu a fost găsit nici viu, nici mort. Cert este că rudele femeii care şi-a găsit sfârşitul în mâinile soţului sunt de părere că acesta este viu şi că se ascunde pe undeva pentru a scăpa de pedeapsă.

„Cred că este în viaţă. Nu cred că s-a sinucis”, a spus fratele victimei.

Cătălin Dobre, în vârstă de 50 de ani, este căutat de mai bine de două zile, însă, în zadar. De asemenea, surse din anchetă spun că biletul de adio şi ameninţarea sinuciderii ar fi fost doar o mincină pentru a-i ţine pe oamenii legii ocupaţi, în timp ce el ar fi fugit în ţară.

Tot fratele Adrianei a declarat că fostul său cumnat nu era deloc apropiat de familie, fiind mereu o persoană rece.

Era un on ursuz, nu râdea, eu nu l-am văzut de multe ori să râdă”, a mai spus fratele îndoliat.

De asemenea, familia, care se pregăteşte acum de înmormântare, spune că la începutul săptămânii Cătălin ar fi dat semne că ar vrea să îşi ucidă soţia, dar că nu a recurs la acest gest pentru că fiica lor era în maşină.

Adriana Andone venise din Italia pentru a divorţa de soţul ei care îi cheltuise toţi banii la jocurile de noroc. Cătălin părea că este de acord cu decizia soţiei, ba chiar, voia să rămână în relaţii foarte bune cu Adriana.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro