Noi măsuri pentru călătoriile cu autobuzul, trenul și avionul. Ce trebuie să facă pasagerii de acum înainte

Noi măsuri pentru călătoriile cu autobuzul, trenul și avionul © Arhiva

Pandemia de coronavirus a impus noi măsuri pentru călătoriile cu autobuzul, trenul și avionul. 

Noi măsuri au fost impuse, în contextul pandemiei de coronavirus, pentru persoanele care vor sau sunt nevoite să călătorească cu autobuzul, trenul ori avionul. De acum înainte, pasagerii vor avea voie să urce în mijlocul de transport în comun sau să intre în sălile de așteptare doar dacă îndeplinesc anumite condiții. 

Astfel, persoanele care călătoresc cu microbuzul ori autobuzul trebuie să poarte masca de protecție pe toată durata călătoriei, lucru obligatoriu și pentru șoferul autoturismului. 

Și călătoria cu trenul va fi diferită de acum încolo. Românii care apelează la transportul feroviar trebuie să poarte măști de protecție pentru a putea urca în garnitura de tren. De asemenea, accesul pe peronul gării se va face doar după ce pasagerul va prezenta biletul de călătorie agentului de pază. 

Cât despre călătoriile cu avionul, ei bine, și aici avem noi măsuri impuse în contextul pandemiei. În primul rând, pentru siguranță, check-inul ar trebui realizat online, însă sunt puse în aplicare și măsurile de siguranță. 

Încă de la intrarea în aeroport ni se va măsura temperatura. Dacă se va refuza acest lucru, accesul pe aerport va fi strict interzis. De asemenea, purtarea măștii de protecție este obligatorie de la intrarea în aeroport, până la îmbarcearea în avion și chiar și pe durata călătoriei. 

Totodată, și în aeronavă vor fi câteva schimbări. Echipajul aeronavei vor grupa pasagerii pe familii, iar așezarea se va face pe o distanță considerabilă, în măsura posibilităților. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro