Noi probe găsite acasă la Gheorghe Dincă! Anchetatorii au ridicat haine cu pete de sânge

Noi probe găsite acasă la Gheorghe Dincă! Anchetatorii au ridicat haine cu pete de sânge © arhivă

Anchetatorii au ridicat sâmbătă noi probe de acasă de la Gheorghe Dincă. Aceștia au luat câteva haine care au pete de sânge pe ele și vor fi duse la Institutul de Medicină Legală pentru a fi stabilit ADN-ul.

Potrivit mediafax.ro, astăzi, în cadrul ultimelor percheziții din această săptămână acasă la Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit hine cu pete de sânge pe ele. 

„Sângele poate aparţine unei victime, poate aparţine lui Dincă, poate aparţine soţiei. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au declarat surse judiciare pentru sursa citată. 

Cercetările acasă la Gheorghe Dincă sunt oprite până luni. Sâmbătă, anchetatorii au făcut percheziții timp de cinci ore, apoi au sigilat totul și au plecat spre București. Totul va continua la începutul săptămânii viitoare. Între timp, familia Luizei se roagă pentru un miracol. 

Între timp, familia Luizei Melencu se roagă pentru o minune. Aceștia încă mai speră că fiica lor este în viață și o vor găsi. "Atâta suferim, trăim de pe o zi pe alta, dar răspunsuri concrete, oficial, ceva, că e moartă, că e vie, nu mai înțelegem nimic! Am aflat totul din presă. Cu acele filmulețe, că Luiza ar urcă la el în mașină. Chiar aș cere și eu cuiva să ne arate și nouă. Nimeni nu ne arată nimic", a spus mama Luizei Melencu. 

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a participat astăzi din nou la percheziții în casa și curtea lui. După amiază, acesta a fost scos de mascați, ținut cu mâinile la ceafă și cu capul în jos. A fost urcat în duba poliției și dus ulterior în arestul de la Slatina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro