Nouă descoperire! Ce conţine cutia misterioasă din casa lui Dincă, pe care e inscripţionat numele amantei

Nouă descoperire! Ce conţine cutia misterioasă din casa lui Dincă, pe care e inscripţionat numele amantei © arhivă

Ies la iveală noi detalii în cazul Caracal. În timpul descinderilor din casa groazei, anchetatorii au găsit o cutie pe care era scris "Ioana". Acesta este, de altfel, chiar numele amantei! Ce conţine cutia misterioasă vă spunem acum!

În casa lui Gheorghe Dincă, oamenii legii au găsit o cutie de metal, inscriptionată cu numele "Ioana" - aşa cum o cheamă pe amanta lui Gheorghe Dincă. Vorbim despre o femeie căreia anchetatorii i-au prelevat probe biologice, în vederea coroborării lor cu amprentele şi restul probelor biologice găsite în casa groazei.

În cutia de metal, înscripţionată cu numele amantei, anchetatorii au găsit mai multe bijuterii, o rolă de film şi fragmente dentare, potrivit RTV. 

Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor despre amanta lui

Gheorghe Dincă şi Ioana au avut o relaţie timp de doi ani. S-au cunoscut la atelier, înainte ca Dincă să se căsătorească cu Elena. Când această "doamnă distinsă", aşa cum o descrie Gheorghe Dincă, a rămas văduvă, "monstrul din Caracal" a acţionat.

Dincă s-a întâlnit cu ea, au făcut schimb de numere de telefon şi au început să vorbească. Ea îi făcea de mâncare, îi trimitea... şi câte şi mai câte. În această perioadă, "monstrul din Caracal" era însă, căsătorit. 

Când Ioana a pus piciorul în prag şi i-a spus că vrea să devină soţia lui, Gheorghe Dincă a pus capăt relaţiei. "Niciodată nu am zis că las nevasta şi o iau pe ea", le-a explicat Dincă anchetatorilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro