Nou-născut răpit chiar din brațele mamei! Cine a fost agresorul?

Nou-născut răpit chiar din brațele mamei! Cine a fost agresorul? © pexels

Un bebeluș de doar patru zile a fost răpit din brațele mamei sale. Polițiștii au dat repede de urma agreosorului pe care femeia îl cunoștea destul de bine.

O tânără de 25 de ani a alertat Poliția, după ce un individ i-a smuls bebelușul abia născut din brațe. Femeia le-a spus oamenilor legii că știe cine este răpitorul, acesta fiind chiar tatăl copilului.

Totul s-a întâmplat după o ceartă dintre cei doi care s-a terminat cu bărbatul care a fugit cu bebelușul, luat cu forța din brațele femeii.

Bărbatul a fost văzut când se urca într-un auoturism, însă nu după mult timp, polițiștii au oprit mașina cu numere de Mureș și l-au reținut pe răpitor.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul, însoțit de mama lui și un alt bărbat, toți din Reghin, s-ar fi deplasat cu un autoturism în orașul Năsăud, la locuința unei tinere în vârstă de 25 de ani. La un moment dat, din cauza unor neînțelegeri, bărbatul de 26 de ani i-a luat din brațe copilul și a plecat cu un autoturism, condus de un alt bărbat care îl însoțea”, informează IPJ, citat de bistritaexpress.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro