Nu a mai suportat carantina. Un ploieștean a început să arunce cu lucruri și bani pe fereastra hotelului unde îl cazaseră autoritățile

Un ploieștean a început să arunce cu lucruri și bani pe fereastra hotelului unde îl cazaseră autoritățile © Arhiva

Scene desprinse parcă dintr-un film de comedie au avut loc la Ploiești. Un bărbat aflat în carantină, în contextul pandemiei de coronavirus, a recurs la gesturi extreme.

Un ploieștean aflat în carantină într-un hotel din oraș a început, ziua în amiaza mare, să arunce cu diferite lucru, dar și bani pe fereastra clădirii.

În aceste zile, când viețile multora sunt puse în joc, din cauza coronavirusului, se pare că mulți prahoveni nu respectă măsurile impuse de autorități. Printre aceștia se numără și bărbatul aflat deja în carantină. Omul ar fi recurs la aceste gesturi pentru că nu mai voia să stea în perioada de carantinare.

Sătul până peste cap de legile impuse de autorități, omul a trecut la fapte pentru a demonstra că el nu mai poate sta închis.

Doar câteva clipe a durat că bărbatul să arunce pe fereastră mai multe obiecte, dar și bani. Pentru gestul său, deloc necugetat, procurorii au deschis acum un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Cazul bărbatului nu este unul singular. Autoritățile spun că în Prahova, până în acest moment, din cauza faptului că oamenii nu respectă măsurile impuse de lege, Parchetul a deschis în doar câteva zile, nu mai puțin de 19 dosare penale.

Persoane din Breaza, Câmpina, Urlați, Podenii Noi, Puchenii Mari, Brazi, Berceni, Tătaru și Lipănești nu au respectat izolarea sau carantinarea, alegându-se astfel cu dosare penale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro