O actriţă celebră a stabilit detaliile divorţului înainte de nuntă! Mărturie incredibilă

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România a făcut un pact incredibil cu partenerul, stabilind detaliile divorţului înainte de a spune "Da!" la Starea Civilă.

Invitaţi la "Refresh by Oana Turcu", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, actorii Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu au dezvăluit cum au ajuns să se căsătorească. "S-a rugat de mine mult ca să ne căsătorim. Ea mi-a cerut mâna. (...) A zis: Tot suntem împreună, hai să ne căsătorim! Când a venit mămica ei, vine mama, şi ea de modă veche... Hai, totuşi, să ne căsătorim. Şi am zis: Eu am 5.000 de lei, că atâta costă un divorţ, am 5.000 de lei deoparte, ne căsătorim şi, după ce terminăm, daăc tu vrei să ne despărţim, ne despărţim. Pe mine mă aşteaptă un cârd, acolo! Şi, uite aşa, am rămas împreună glumind aşa, din vorbă în vorbă, nu ştiu când au trecut anii..."

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!

Ileana Stana Ionescu şi soţul său se iubesc de 67 de ani, iar fructul iubirii lor este un băiat care locuieşte în străinătate. Acesta este medic şi, în fiecare an, cei doi îl aşteaptă cu mare bucurie în vacanţă, alături de familia sa. "Profesional nu am apucat să-mi doresc nimic, pentru că au venit la mine nişte lucruri nesperate. O să iubesc meseria asta cât o să exist. Viaţa sentimentală a fost la fel de frumoasă. Sunt 67 de ani de când suntem împreună. Fericirea vieţii noastre a fost momentul în care a venit pe lume fiul nostru. O dată pe an vine băiatul şi o dată mergem noi", mărturisea Ileana Stana Ionescu, recent, la "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro