O asistentă din Piatra-Neamţ a fost ucisă de soţul cu care se afla în divorţ! Bărbatul a fost văzut cu un cuţit

O asistentă din Piatra-Neamţ a fost ucisă de soţul cu care se afla în divorţ! Bărbatul a fost văzut cu un cuţit © captura video

Momente tragice pentru o familie din Piatra-Neamţ! O femeie în vârstă de 49 de ani a fost ucisă de soţul cu care se afla în plin divorţ. Bărbatul a lovit-o cu cuţitul în mai multe locuri. 

Directoare de îngrijiri medicale, dar şi asistentă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, femeia de 49 de ani a fost ucisă de soţul cu care se afla în plin divorţ. Obiectul crimei l-a făcut cuţitul pe care soţul femeii l-a folosit, lovind-o pe această în mai multe locuri, fiind sigur că nu ar mai putea fi resurcitată.

Bărbatul se afla în vizită la soţia lui şi a aşteptat minunte bune în cabinet, după ce a omorât-o prin înjunghiere. Femeia avea răni în zona feţei, a spatelui, dar şi pe gât.

Cadrele medicale ale spitalului din Piatra-Neamţ au observat imediat urmele de sânge pe care bărbatul le avea pe el şi s-au sesizat autorităţilor, care au sosit la faţa locului, reţinându-l pe soţul femeii.

Medicii au încercat să-şi salveze colega cu disperare, însă aceasta a pierdut prea mult sânge, încercările lor fiind în zadar.  La momentul la care s-a descoperit crima, femeia nu a mai putut fi resuscitată.

În prezent, bărbatul în vârsta de 50 de ani de află la audieri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro