O asistentă din Reșița a murit după ce a căzut de la etaj. De teamă că ar fi infectată cu virusul COVID-19, a fost pusă să aștepte în cortul de triaj

O asistentă din Reșița a murit după ce a căzut de la etaj © Pixabay

O asistentă din Reșița a murit după ce a căzut de la etaj. De teamă că ar fi infectată cu virusul COVID-19, a fost pusă să aștepte în cortul de triaj.

Situație tragică la Reșița, acolo unde o asistentă a căzut de la etajul doi al unei clădiri. Cadrul medical a supraviețuit căzăturii, alegându-se cu o fractură la gleznă, însă a murit la scurt timp în cortul de triaj.

Femeia a fost transportată la spital, însă atunci când a spus că este cadru medical, colegii de breaslă i-au făcut transferul în cortul de triaj de lângă unitatea spitalicească, de teamă ca aceasta să nu fi intrat în contact cu vreo persoană depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns în cortul de triaj, asistenta medicală a intrat în stop cardio-respirator și a pierdut lupta cu viața. 

Roxana Bălan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Reșița, a declarat, în direct, la Antena 3, faptul că femeia a așteptat mai bine de 45 de minute în cortul de triaj, fără a fi consultată.

Se pare că nimeni nu s-a gândit că asistentei medicale i-ar putea salva viața o tomografie computerizată, pentru a se stabili dacă femeia a mai suferit și alte leziuni în afara problemei de la gleznă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro