O conductă de apă a fost reparată în "stil românesc". Isprava meşterilor din Haţeg a ajuns virală

O fotografie realizată în Haţeg a ajuns virală pe internet © Facebook

O fotografie realizată în Haţeg a ajuns virală pe internet.

Celebra fotografie ilustrează o conductă de apă care alimentează oraşul Haţeg. Avariată fiind, angajaţii unei firme au trecut la treabă şi au reparat-o. Doar că isprava meşterilor a fost făcută în stil românesc. Mai exact, mai multe pene de lemn au fost înfipte în fisurile apărute în conducta de apă.

Isprava celor care au "recondiţionat" conducta de apă nu ieşea la iveală, dacă un tânăr nu realiza această fotografie.

Internauţii au rămas şocaţi la cele văzute şi au reacţionat rapid. Fotografia a fost distribuită în mediul online de foarte multe ori, iar comentariile au curs şi ele pe bandă rulantă.

"E aşa de foarte multă vreme", "Pierderile le plătim noi, ei doar mai adaugă câte un dop de lemn", "Unde poți să pui un cep, e păcat să schimbi o țeavă", "Ăştia nu cred că sunt constienţi ce accidente se pot întâmpla dacă creşte puţin presiunea și încep să zboare cepurile alea ca gloanțele din ţeavă", "Am postat inclusiv pe site-uri străine. Ruşine! În alte ţări erau arestați", au fost doar câteva dintre comentariile celor de pe internet,

După ce fotografia a ajuns virală pe internet, conducerea companiei de apă din Haţeg a transmis un comunicat de presă prin care a încercat să clarifice situaţia conductei "recondiţionată" cu pene din lemn

"În urma fotografiei publicate în spațiul public,  care arăta un tronson din conducta  de alimentare cu apă a orașului Hațeg, facem următoarele precizări:

Acea conductă este din anul 1978 și face parte din aducțiunea Sântămăria Orlea-  Hațeg. Tronsonul de conductă, pe o distață de 580 metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare. Acesta a fost prevăzut pentru înlocuire  iar, la momentul de față, suntem în situația de achiziție a conductei și materialelor necesare înlocuirii acestui tronson. Valoare acestor lucrări este de aproximativ 145.000 euro.

În următorul program de investiții european este cuprinsă înlocuirea întregii conducte de aducțiune de la Sântămăria Orlea până la rezervorul de înmagazinare al orașului Hațeg, pe o lungime totală de 3,2km. Lucrările prevăzute în POIM vor demara în al treilea trimestru al acestui an", se arată în comunicatul companiei de apă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro