O doctoriță româncă s-a aruncat în gol de la balcon, după ce s-a întors din Franța și a fost testată pentru Covid-19

O doctoriță româncă s-a aruncat în gol de la balcon, după ce s-a întors din Franța și a fost testată pentru Covid-19 © Arhivă

Scene de groază la Cluj. O doctoriță româncă s-a aruncat de la balcon. Femeia venise din Franța de curând și a fost testată pentru virusul ucigaș din China.

Incidentul șocant a avut loc vineri dimineața, la ora 3:30, în cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca.

Oamenii legii au fost alertați printr-un apel de urgență, trasnmițându-le faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său. Aceasta locuia în Mănăștur, Cluj-Napoca.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului incidentului, femeia în vârstă de 47 de ani era conștientă și acuza numeroase dureri.

La locul incidentului a ajuns imediat un echipaj S.M.U.R.D pentru a-i oferi îngrijiri medicale femeii. Aceasta a fost transportată apoi la U.P.U. 1 Cluj-Napoca.

În acest caz, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor care se impun.

 „La data de 20 martie a.c., în jurul orei  03:30, Secția 4 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său din cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca.

Polițiștii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o femeie de 47 de ani, căzută lângă imobil, în stare conştientă, acuzând dureri.

A intervenit un echipaj S.M.U.R.D. care i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la U.P.U. 1 Cluj-Napoca.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor care se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, potrivit Antena 3.

Din fericire, doctorița nu este infectată cu coronavirus.

„Medicul care a avut tentativa de suicid nu este infectată cu Covid-19 și politraumatismul de care a suferit după ce a sărit de la balcon nu îi pune deocamdată viața în pericol”, a anunțat Emanuel Ungureanu într-o postare pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro