O familie întreagă baricadată în curte de frica farmecelor făcute de vecină? Ar vrea să îi distrugă. VIDEO

+2 click pentru
galerie

O familie întreagă baricadată în curte de frica farmecelor făcute de vecină? Ar vrea să îi distrugă. VIDEO © Captură video

Sunt baricadaţi în curte, de aproape un an, de frica vecinei! Este drama prin care trec doi soți, după ce ar fi aflat că femeia le-ar face... farmece. Cei doi spun că au avut grave probleme de sănătate și se tem că ar putea fi afectate și fiicele lor de aceleaşi nenorociri care i-au lovit şi pe ei. Din acest motiv, soții îi cer vecinei să îi dezlege.

Citeşte şi - Atac din gelozie cu bombe artizanale! Vecinul femeii incendiate, detalii șocante: "Arseseră hainele pe ea și am aruncat cu apă" 

Le tremură picioarele şi simt cum le îngheaţă sângele în vene. De aproape un an, frica a pus stăpânire pe familia Slabu, din judeţul Galaţi. Oamenii simt fiori reci pe şina spinării, când o văd în faţa ochilor pe vecina lor, Nuţa. Vecină care, acuză cei doi, s-ar ocupa cu practici neortodoxe. Capul familiei, Virgil, soţia Marinela, dar şi fiica lor au ajuns să se baricadeze în propria curte, de teamă ca vecina să nu le facă mai mult rău decât le-ar fi făcut, până acum.

"Mi-e frică de ea. Mi-e frică să mai ies şi din curte. Nu mă mai trage inima să mai plec, că mi-e frică. O văd că parcă îmi aruncă ceva şi calc şi... Am primit-o în casă, că am trăit bine, i-am dat, ne-am ajutat unul pe altul şi uite ce ne-a făcut. Ne-au zis oameni care umblă cu puteri. Ne-a zis, omul cu care aţi trăit şi mâncat bine cu el, el este. Şi n-am trăit cu nimeni din satul ăsta. Nici cu mama, nici cu frate-meu, nici cu tata. Noi cădem unul câte unul în fiecare an. A căzut nevastă-mea anul trecut. Anul ăsta a căzut fata de 18 ani. Acum urmează celelalte, că mai am trei. Am fost la medici. Analizele mi-au ieşit bune. Mergeam cu calul şi căruţa uşor, din nimic, ce... Mi s-a rupt mâna, care parcă era din hârtie", a declarat Virgil pentru Acces Direct. 

"Niciodată în viaţă. N-am călcat în nicio casă la vreo vrăjitoare. Nu am idee. Nu am crezut decât în Dumnezeu. Când mi-a fost greu, la preot m-am dus. Nu am legături cu nicio vrăjitoare. Nu există pentru mine vrăji. Am auzit că a fost la Galaţi, la o vrăjitoare şi vrăjitoarea i-a spus "Ai farmece făcute în casă. În fiecare an cădeţi câte unul. V-a făcut o femeie cu care aţi mâncat bine şi cu care aţi trăit bine." Ei au venit acasă "Aia e, Nuţa, ea ne-a făcut. Nu am mâncat bine, n-am trăit cu nimeni bine", a spus femeia acuzată. 

Nuţa, femeia acuzată, a făcut şi testul poligraf care a dovedit că niciuna dintre acuzaţiile care i se aduc nu este adevărată. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro