O femeie a născut într-o mașină, pe o stradă din Capitală. Trei polițiști au fost "moașe"

O femeie a născut într-o mașină, pe o stradă din Capitală. Trei polițiști au fost "moașe" © Facebook

Unei femei i-a venit sorocul în timp ce se afla în mașină, pe o stradă din București. Trei polițiști au fost martori la întâmplare și au ajutat-o pe tânără să ajungă cu bine la spital.

Trei tineri polițiști au fost martori la întâmplarea care s-a petrecut aseară, în jurul orei 22:30, pe o stradă din București. Oamenii legii au observat mașina parcată și au mers să verifice, iar mare le-a fost mirarea când au văzut că în mașină o femeie abia trecuse prin chinurile nașterii. 

Cei trei polițiști nu au stat prea mult pe gânduri și au condus-o imediat pe femeie la spital după ce a născut, pentru a se asigura că totul este bine. Tânăra a fost transportată la spital în regim de urgență și, din fericire, totul s-a terminat cu bine. Atât ea, cât și bebelușul său sunt în afara oricărui pericol. 

"Tura de noapte de sâmbătă a venit cu o mare surpriză pentru colegii noștri de la Secția 9 - Marius, Loredana și Robert, care au observat, în jurul orei 22.30, pe Șoseaua Fundeni, două autoturisme oprite pe carosabil.

Apropiindu-se să vadă despre ce este vorba au constatat că... o tânără tocmai născuse un băiețel.

Polițiștii au preluat-o pe mamă și pe nou născut și i-au transportat în regim de urgență la spital.

"Raportăm" cu bucurie că și mămica, și bebelușul, sunt bine!", se arată pe pagina de Facebook a Poliției Române. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro