O femeie de 70 de ani, din Neamţ, a intrat în comă după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

O femeie de 70 de ani, din Neamţ, a intrat în comă după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări © Arhiva

Clipe de coşmar pentru o bătrână din Neamţ. Femeia în vârstă de 70 de ani a intrat în comă după ce casa în care locuia a fost cuprinsă în totalitate de flăcări.

Un incendiul puternic a avut loc în localitatea Valea Arini, comuna Bălşăteşti, judeţul Neamţ. O bătrână în vârstă de 70 de ani se zbate acum între viaţă şi moarte.

Femeia s-a speriat îngrozitor atunci când a văzut ca tot acoperişul casei, dar şi jumătate din lucrurile sale au fost cuprinse de flăcări.

Din cauza atacului de panică pe care l-a suferit, bătrâna în vârstă de 70 de ani a intrat în comă.

Norocul femeii a fost chiar fiul acesteia. Bărbatul a văzut flăcările şi până la sosirea pompierilor, el a fost cel care şi-a scos mama, pe braţe, dintre flăcări, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Andrei Grancea.

Tot fiul bătrânei a fost cel care a anunţat autorităţile, la locul incidentului deplasându-se două autospeciale cu apă şi spumă.

"La locul indicat s-au deplasat pompierii din Târgu Neamţ cu 2 autospeciale de stins incendii. Până la sosirea colegilor, proprietara, în vârstă de 70 de ani, a fost scoasă din locuinţă de fiul ei. A fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, în comă", a spus Andrei Grancea.

Imediat după ce incendiul a fost lichidat, pompierii au început cercetările pentru a vedea de la ce a pornit focul. În urma efectuării acestora, salvatorii au constat faptul că focul a izbucnit de la o lumânare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro