O femeie din Călărași a crezut că a dat lovitura după ce a găsit un portofel cu bani, însă s-a înșelat. Când nici nu se mai aștepta, pe numele său a fost deschis un dosar penal

O femeie din Călărași a crezut că a dat lovitura după ce a găsit un portofel cu bani, însă s-a înșelat © Arhiva

O femeie în vârstă de 35 de ani a crezut că a dat norocul peste ea, după ce a găsit un portofel plin pe bani într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, pe care, bineînțeles, că și l-a însușit. 

Nu pune mână pe ce nu este al tău, dacă vrei să îți fie bine, asta este morala pe care a învățat-o o femeie din Călărași.

 După ce a găsit un portofel cu 1.800 de euro, carduri și câțiva lei, într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, femeia de 35 de ani și l-a însușit, deși trebuia să meargă la poliție pentru a-l returna. 

Întâmplarea a avut loc la finalul lunii aprilie, când o femeie de 58 de ani din orașul Breaza, județul Prahova, i-a sesizat pe oamenii legii de la Secția 4 Poliție Rurală Dragalina, cu privire la faptul că și-a pierdut portofelul în care avea suma de 1.800 de euro, 150 de lei, acte și un card bancar pe A2, într-o stație de benzinărie. 

În urma sesizării femeii, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a găsi bunul pierdut, iar după o perioadă de căutări, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 35, bănuită de săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Ulterior, bănuiala oamenilor legii s-a adeverit, iar pe numele femeii care a însușit bunul altei persoane a fost întocmit dosar penal pentru că nu a predat în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut.

Din fericire pentru cea care și-a pierdut portofelul, oamenii legii i-au înapoiat întreaga suma de bani pe care o pierduse. 

Acum, conform legii, pentru fapta sa, femeia care a păstrat banii riscă o amendă sau închisoare de la o lună la trei luni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro