O femeie din Vălcea și-a bătut cu bestialitate mama, în vârstă de 84 de ani! Ce măsuri au luat oamenii legii împotriva agresoarei

O femeie din Vălcea și-a bătut cu bestialitate mama, în vârstă de 84 de ani! Ce măsuri au luat oamenii legii împotriva agresoarei © gazetavalceana.ro

Imagini șocante cu o bătrână care este bătută crunt de propria fiică au apărut în spațiul public, scandalizând cetățenii. Polițiștii au acționat în acest caz, însă nu au dat nici o pedeapsă.

Totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile, când o femeie de 62 de ani și-a bătut și umilit mama de 84 de ani, din Vâlcea, comuna Crețeni. Imaginile cu agresiunea au apărut pe Facebook seara trecută, dar după sesizarea polițiștilor, aceasta a fost înlăturată de pe rețeaua de socializare.

Oamenii legii au fost chemați la locul agresiunii și au constatat că plângerea a fost adevărată. 

Au emis pe numele femeii de 62 de ani un ordin de protecție, inițial pe o perioadă de 5 zile, pentru ca, ulterior, acesta să fie stabilit la o perioadă de trei luni de zile, timp în care nu se poate apropia de mama sa la mai puțin de zece metri.

Bătrâna de 84 de ani a fost transportată la spital și a rămas internată pentru efectuarea mai multor analize și investigații.

De asemenea, pe numele fiicei violente s-a mai întocmit și un dosar penal pentru violență în familie, faptele acesteia fiind cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgășani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro