VIDEO / O femeie îşi acuză cuscra şi nora că i-au omorât fiul! "A fost intoxicat cu monoxid de carbon"

Isi acuza nora de moartea fiului © captura video

O mulţime de întrebări... niciun răspuns! Ea e mama Maria, o femeie de 59 de ani care a fost nevoită să-și îngroape fiul. Un fiu care ar fi murit în condiții suspecte. Acuză femeia, cu lacrimi în ochi. Şi tot cu lacrimi în ochi, mama Maria se uită la pozele fiului său, căci doar acolo îşi mai poate vedea băiatul. Aprinde lumânări, zi şi noapte. 

"Mi-era şi mie dor de el, că nu-l mai văzusem din septembrie... nu l-am văzut!Mama Maria aştepta cu sufletul la gură să-şi strângă în braţe copilul, pe Sorin. Doar că, în loc să-i simtă căldură trupului, femeia a simţit răceala care i-a împietrit, la propriu, corpul lui Sorin... Şi totul s-a întâmplat, în creierii nopţii.", a povestit femeia, la "Acces Direct"

Şi mai ciudat de atât, e faptul că mama Maria crede că fiul ei şi-ar fi dat ultima suflare din cauza soţiei lui, dar şi a familiei acesteia. Şi spune că are şi dovezi în privinţa asta.

"Începuse să spună să se ducă concubinul lu mamă-sa în Anglia. Deci el era acolo întins. Unde mă mai ducea pe mine capul acolo, ca soţie iubitoare, să se ducă acolo, că are 6 maşini de vânzare. Medicii mi-au zis că a fost intoxicat cu monoxid de carbon. Ele mi-au zis că s-a înecat cu vomă.", a mărturisit femeia.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro