O femeie și fiica ei, însărcinate cu același bărbat. Cum a ieșit totul la iveală

O femeie și fiica ei, însărcinate cu același bărbat. Cum a ieșit totul la iveală © Arhiva

Caz incredibil petrecut în Vaslui. O femeie, în vârstă de 37 de ani, dar și fiica ei, în vârstă de doar 15 ani, sunt însărcinate cu același bărbat.

Bărbatul care le-a lăsat însărcinate pe amândouă a violat-o și pe fiica cea mică a femeii, care a fugit de acasă. Vecinii au găsit-o pe fetiță hoinărind pe străzi, fără vreo direcție anume. Ea le-a povestit oamenilor că a fost alungată de acasă chiar de mama ei, deși fusese violată de bărbatul în vârstă de 27 de ani. 

Descoperit în urma violului

Povestea are iz de telenovelă. În urmă cu doi ani, fiica de 15 ani a femeii a început o relație amoroasă cu bărbatul de 27 de ani, însă a intervenit mama ei, care i-a furat iubitul și a trăit împreună cu acesta în casa ei. Totul a ieșit la iveală de curând, când a fost găsită fata cea mică.

În urma unei anchete realizată de reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului, s-a aflat că cele două sunt însărcinate cu același bărbat. Așadar, cele două minore, de 15, respectiv 12 ani, au fost luate în grija Direcției pentru Protecției Copilului, în timp ce bărbatul a fost reținut.

"Cazul este unul complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală, încadrarea exactă a faptelor urmând a se face la finalizarea cercetărilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, potrivit observator.tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro