O fetiţă de 8 ani, grav rănită, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat

O fetiţă de 8 ani, grav rănită, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat © oradesibiu.ro

Miercuri dimineaţa pe o stradă din Mediaş a avut loc un accident, în urma căruia două persoane au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe strada Ighișului din Mediaş, în momentul în care femeia care se afla la volanul maşinii nu a adaptat viteza atunci când a intrat într-o curbă.

Şoferiţa în vârstă de 51 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile.

O conducătoare auto a pierdut controlul direcției și s+a răsturnat în afara carosabilului”, relatează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform oradesibiu.ro.

În maşină, alături de femeia care conducea, se mai afla şi nepoata acesteia în vârstă de doar 8 ani. În urma accidentului, atât bunica, cât şi nepoata au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Martorii au fost cei care au anunţat autorităţile care au intervenit la faţa locului cu un echipaj de prim-ajutor, dar şi cu un echipaj de descarcerare.

Din fericire, cele două victime au fost găsite conştiente şi nu era încarcerate. Atât şoferiţei, cât şi fetei li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, apoi au fost transportate la CPU Mediaş, prezentând câteva contuzii.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd și un echipaj de descarcerare la ieșirea din municipiul Mediaș spre Ighișu Nou, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabilului. Persoanele implicate, o femeie de cca 51 de ani și un copil de cca 8 ani, nu erau încarcerate, li s-au acordat îngrijiri medicale și au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente, cu diverse contuzii”, conform Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro