O întreagă şcoală din Capitală a fost evacuată. ISU a intervenit de urgenţă

A fost stare de urgenţă la o şcoală din Capitală, după ce mai mulţi elevi au simţit un gaz înţepător.

Şcoala 133 din Bucureşti a fost evacuată de salvatorii de la ISU care au intervenit de urgenţă în toate clasele din unitatea de învăţământ.

În urma disconfurtului respirator pe care l-au avut, mai mulţi copii s-au confruntat cu dureri de cap .

"Mai mulți copii acuză dureri de cap, posibil de la un gaz toxic. La acest caz au fost direcționate ambulanțe SMURD și un echipaj CBRN pentru a identifica sursa”, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Salvatorii au intervenit de urgenţă, evacuând toţi elevii din unitatea de învăţământ. Din păcate, o fata a avut nevoie să fie transportată la Spitalul Marie Curie.

De asemenea, două ambulanţe SMURD şi 1 SABIF au acţionat în incinta şcolii pentru a le oferi elevilor, dar şi profesorilor primul ajutor. Trebuie ştiut şi faptul că pe lângă cele două ambulanţe, s-a solicitat suplimentarea de dispozitive.

Elevii care au avut probleme sunt în clasa a VII-a, aceştia având probleme deoarece s-a permis accesul persoanelor în sala de clasă, la mai puţin de 24 de ore, de la dezinfectare.

Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că această măsură nu a fost prevăzută în procesul verbal realizat după efectuarea dezinfectării.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro