O judecătoare a fost găsită într-o baltă de sânge lângă mașina ei. Femeia i-ar fi spus soțului că vrea să se sinucidă

O judecătoare a fost găsită moartă într-o baltă de sânge lângă mașina ei. Femeia i-ar fi spus soțului că vrea să se sinucidă © arhiva

O judecătoare de la Curtea de Apel Mureș a fost găsită într-o baltă de sânge, chiar langă mașina ei. Lângă ea era un cuțit. 

Scene terifiante în județul Mureș. O judecătoare de la Curtea de Apel a fost găsită lângă propria mașină, într-o baltă de sânge și cu un cuțit lângă ea. Acesta și-ar fi anunțat soțul înainte că vrea să se sinucidă. 

Femeia de 38 de ani s-a transferat în urmă cu puțin timp de la Curtea de Apel Cluj la secția civilă CA Mureș. 

Potrivit clujust.ro, femeia a fost transportată imediat la spital, dar este în moarte cerebrală. 

Înainte de evenimentul tragic, soțul acesteia a sunat la Poliție și a anunțat că soția sa a plecat de acasă și că l-a amenințat că se va sinucide. Femeia în vârstă de 38 de ani s-a ținut de promisiune și așa a făcut, iar în aceste momente doar o minune o va mai readuce la viață. 

”Polițiștii din Sovata au găsit-o lângă mașină, pe raza localității Sărățeni, având o plagă înjunghiată în zona gâtului. Lângă femeie a fost găsit un cuțit de bucătărie. Polițiștii i-au acordat primul ajutor, după care a fost transportată la spital, fiind în stare foarte gravă”, a precizat Emanuela Farcaș, purtătorul de cuvânt IPJ Mureș


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro