O mamă a mobilizat mai multe echipaje de salvare, pentru că fiul ei nu răspundea la telefon. Autorităţile au spart ușa, dar surpriză...

O mamă a mobilizat mai multe echipaje de salvare, pentru că fiul ei nu răspundea la telefon © Arhiva

O comunitatea întreagă a fost alertată de o mamă disperată. Femeia nu ştia ce să mai facă pentru că fiul ei, care se afla singur acasă, nu răspundea la telefon de ceva vreme.

Pentru că nu ştia cum să dea de fiul ei, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

În urma apelului femeii, mai mulţi pompieri, o autospecială de descarcerare, dar şi o ambulanţă SMURD au intervenit pentru a afla ce se întâmplă cu minorul.

De asemenea, la blocul unde femeia deţinea un apartament a ajuns şi un echipaj din cadrul IPJ Giurgiu.

Mama disperată bătea de ceva timp la uşa aprtamentului, timp în care îşi suna şi fiul, totul fiind în zadar. Copilul aflat de cealaltă parte a uşii nu răspundea.

"În jurul orei 19.30, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină în municipiul Giurgiu pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de locuinţe, după ce o femeie a sunat la 112 pentru că fiul ei minor nu-i deschide uşa. La faţa locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi o ambulanţă SMURD", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

După mai multe telefoane ratate, dar şi bătăi în uşă eşuate, pentru că băiatul în vârstă de doar 12 ani nu răspunea, autorităţile au decis să intre cu forţa în apartament.

Astfel, pompierii şi poliţiştii au spart uşa apartamentului şi au intrat în casă.

De cealaltă parte a uşii se afla minorul teafăr şi nevătămat, dar şi cu o explicaţie pentru panica pe care a produs-o.

Se pare că băiatul femeii asculta muzică la căşti, iar acest lucru l-a făcut să nu audă nici telefonul, dar nici bătăile în uşă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro