O mamă şi bebeluşul ei au murit într-un spital din Rădăuţi. Ultimele cuvinte ale femeii îţi vor face pielea de găină

Spital Rădăuţi © captură youtube

O tragedie cumplită s-a produs sâmbătă la Maternitatea Spitalului din Rădăuţi. O femeie însărcinată din Vicovu de Sus şi-a pierdut viaţa după ce a dat naştere pruncului pe care îl avea în pântec. Soţul femeii este în stare de şoc şi nu poate să se împace cu ideea că şi-a pierdut şi copilul nou-născut şi soţia.

Potrivit stiridinbucovina.ro, femeia, pe numele ei Maria Pătraş, s-a stins din viaţă la puţin timp după ce a  dat naştere pruncului mort. Mama s-a dus vineri la Spitalul din Rădăuţi cu nişte dureri uşoare, sarcina fiind la termen. A fost trimisă acasă, dar la mai puţin de o zi s-a reîntors la spital şi a născut copilul, din păcate fără suflare.

Maria Pătraş şi-a sunat imediat soţul, anunţându-l că rodul iubirii lor s-a stins din viaţă şi continuând să spună că ea se simte foarte rău. "Simt că mor", au fost ultimele cuvinte ale femeii.

Poliţia a pornit o anchetă în acest caz pentru a afla cine este responsabil de moartea femeii şi a nou-născutului. Luni se va efectua necropsia celor două trupuri neînsufleţite.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro